26 Квітня 2024, 02:53 | Реєстрація | Вхід
/ Мистецька онлайн-лекція «Про час і про себе» - 31 Травня 2021

Мистецька онлайн-лекція «Про час і про себе»

Категорія: «Події»
Дата: 31 Травня 2021 (Понеділок)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 373


Ми звикли, що традиційно у понеділок вранці у прямому етері на глядачів чекає мистецтвознавець, художник та поет Анатолій Горовий, щоб розповісти цікаві та невідомі факти про митців. Але цього разу все буде інакше, адже розмова «Про час і про себе» присвячена самому лекторові. 1 травня Анатолій Васильович відсвяткував 70-річний ювілей, тож ми вирішили подарувати нашим глядачам можливість краще познайомитися з особистістю та творчістю людини, яка наділена колосальними знаннями та непересічним талантом.

Тож 31 травня об 11:00 ми запрошуємо вас, щоб розмовляти з Анатолієм Горовим про його здобутки та плани. Модеруватиме подію Богдана Гайворонська.

Не буває для митців зручного часу. Час, в якому нам доводиться жити, не ми вибираємо. Тож, можливо, сенс нашого життя й полягає в тому, щоб зрозуміти свій час та усвідомити, як реалізувати потенціал, даний тобі Богом. Розвиваючи свій талант, людина одночасно стає причетною до трансформації часу, в якому вона живе. Тож і розмова із Анатолієм Горовим — про нього та про час як нероздільну цілісність.

Долучайтеся до прямого етеру та вітайте нашого ювіляра!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar