29 Березня 2024, 13:03 | Реєстрація | Вхід
/ «Радіо Ніч»: Юрий Андрухович в Чернівцях - 30 Грудня 2020

«Радіо Ніч»: Юрий Андрухович в Чернівцях

Категорія: «Події»
Дата: 30 Грудня 2020 (Середа)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Чернівці
Місце: Літературний целанівський центр
Адреса: вул. О. Кобилянської, 51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 405


У середу, 30 грудня 2020 року, Чернівці відвідає письменник Юрій Андрухович. Приводом його візиту є нещодавно виданий роман «Радіо Ніч», що побачив світ у Meridian Czernowitz

Заходи за участі автора:

  • 12:00 – пресконференція у Літературному целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51). Учасники: Юрій Андрухович, Євгенія Лопата, Святослав Померанцев. Також під час заходу команда «Меридіану» підіб’є короткі підсумки своєї роботи за 2020 рік та поділяться планами на наступний. Вхід тільки для журналістів (у масках).
  • 17:30 – 18:30 – автограф-сесія Юрія Андруховича з можливістю придбати книжку «Радіо Ніч».  
Перша онлайн-презентація роману та перформанс автора в ефірі нічного радіо відбулись 12-го та в ніч з 12 на 13 грудня, слідкували за прямими трансляціями понад 35 тисяч людей.

«Роман «Радіо Ніч» – справжнє відкриття для любителів сучасної української літератури та високий старт книжкового 2021-го року, - розповідає відповідальна редакторка видавництва Meridian Czernowitz Євгенія Лопата. Події роману відбуваються у невизначеному майбутньому із Йосифом Ротським - музикантом, який має свою нічну радіостанцію. З розвитком інтригуючого сюжету автор відкриває читачам багато цікавого про долю героя: його участь у революціях, переслідування з боку спецслужб, невдалі любовні історії, банківські махінації… Окрім того, на звороті книги розміщений QR-код з доступом до музичної програми «Rotsky's List — список Ротського», треки з якого Йосиф ставить в ході роману і за яким ми, читачі, маємо змогу слідувати розділам книжки, стаючи водночас слухачами таємничої нічної радіостанції і не менш таємничого її ведучого». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar