26 Квітня 2024, 09:45 | Реєстрація | Вхід
/ Вебінар «Психологія читання дітям вголос» від УІК - 9 Грудня 2020

Вебінар «Психологія читання дітям вголос» від УІК

Категорія: «Події»
Дата: 09 Грудня 2020 (Середа)
Час: 15:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 373


Прагнете виховати кмітливу, щиру та чуйну дитину? Для вас важливо зберегти теплий, емоційний контакт, подати гарний приклад для наслідування?

А чи знали ви про те, що читання дитині вголос покращує взаєморозуміння, розвиває емпатію, робить батьків та дітей щасливішими та терплячішими. А ще читання вголос пробуджує уяву та образне мислення, розвиває пам’ять та концентрацію уваги. 

Детальніше про те, як та навіщо читати вголос дітям розповість психотерапевтка Ірина Басіста на вебінарі «Психологія читання дітям вголос», що відбудеться 9 грудня о 14.00.

Ірина Басіста - кандидат в Сертифіковані Трансакційні Аналітики, практик інтегративної психотерапії. Тренер МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства».

Онлайн-трансляція семінару відбудеться у Facebook-події.

Вебінар проводиться в рамках Всеукраїнської акції з популяризації читання «Почитай мені». Організатор - Український інститут книги.


«Почитай мені» - акція, спрямована на популяризацію читання вголос дітям дошкільного та молодшого шкільного віку, а також на те, щоб донести до батьків важливість і необхідність такого формату спільного проведення часу.

Також буде представлений інтернет-ресурс, для якого будуть спеціально підготовлені рекомендації. В послугах сайту також передбачені онлайн-консультації психолога на питання користувачів в межах теми читання для дітей. На сайті також будуть розміщені інтерактивні інструменти, які допоможуть залучити дітей та батьків до спільного процесу читання вголос.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar