20 Квітня 2024, 12:33 | Реєстрація | Вхід
/ Ілларіон Павлюк «Я бачу, вас цікавить пітьма» - 23 Листопада 2020

Ілларіон Павлюк «Я бачу, вас цікавить пітьма»

Категорія: «Події»
Дата: 23 Листопада 2020 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 669


«Видавництво Старого Лева» запрошує шанувальників книг Ілларіона Павлюка на онлайн-розмову про новинку «Я бачу, вас цікавить пітьма» (https://bit.ly/32U81OI), яка відбудеться у понеділок, 23 листопада, о 19:00. Модеруватиме захід журналіст та письменник Андрій Цаплієнко. Приєднуйтесь до розмови про роботу над книгою, містику та психологію у романі, символізм сюжетних ліній, а також про пітьму та світло всередині кожного. Трансляція відбудеться на сторінці видавництва у facebook.

У центрі сюжету нового роману Ілларіона Павлюка – київський кримінальний психолог Андрій Гайстер, якого відправляють консультантом у богом забуте селище Буськів Сад. Зимової ночі там зникла маленька дівчинка. А ще там водиться Звір — серійний маніяк, убивств якого тамтешні мешканці воліють не помічати... У цьому проклятому селищі, де все по колу і всі живуть життям, яке ненавидять, розслідування постійно заходить у глухий кут. Андрій вірить, що загублена дівчинка, попри все, жива і він її знайде. Але нікому, крім нього, це не потрібно.

«Я бачу, вас цікавить пітьма» — історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність з собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій.

Ілларіон Павлюк — журналіст і теледокументаліст, автор низки гучних документальних стрічок. Народився 1980 року на Херсонщині в місті Скадовськ. Вивчав журналістику в Східноукраїнському національному університеті (м. Луганськ). 2001 року переїхав до Києва. Починав телевізійний шлях у новинах як репортер-міжнародник — спеціалізувався на арабо-ізраїльському конфлікті. Останні десять років працює над виробництвом телевізійних програм, ігрових серіалів і документальних фільмів як продюсер та сценарист. 2015-го брав участь у війні на Cході в складі добровольчого батальйону. Автор романів «Білий попіл», «Танець недоумка» та «Я бачу, вас цікавить пітьма».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar