24 Квітня 2024, 17:11 | Реєстрація | Вхід
/ «Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом» - 30 Вересня 2020

«Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом»

Категорія: «Події»
Дата: 30 Вересня 2020 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: лише з примірником книжки
Місто: Львів
Місце: Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука
Адреса: площа Ринок, 9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 470


30 вересня о 19:00 в Львові вперше презентують книгу Тетяни Терен«Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом».

Учасники презентації:

  • Тарас Прохасько – письменник, есеїст, публіцист, перекладач, лауреат багатьох літературних премій.
  • Тетяна Терен – авторка книжки «Сотворіння світу. Сім днів із Тарасом Прохаськом», журналістка, кураторка книжкових проектів та літературних програм, виконавча директорка Українського ПЕН-Клубу.
  • Модераторка – Галина Крук.
Дата і час: 30 вересня (середа), початок о 19:00. Місце: Бібліотека на Ринку (площа Ринок, 9).

Вхід – лише з примірником книжки. Ви можете її придбати на місці (вартість – 220 грн) або прийти із вже придбаним раніше примірником цієї книжки. Подія пройде з дотриманням соціальної дистанції та всіх санітарних норм.

ПРО КНИЖКУ

Пам’ять кожної людини — мов карта, на яку ми наносимо свої враження, риси найдорожчих людей, контури найважливіших міст і місць. Нерідко ця карта рясніє запитаннями, на які шукаємо відповіді протягом усього життя, цінними висновками, до яких приходимо завдяки досвіду, факта- ми та явищами, які обдумуємо, відчуваємо і запізнаємо.

На сторінках цієї книжки, цього інтерв’ю-ріки, журналістка Тетяна Терен і письменник Тарас Прохасько витворюють власну мапу із сімома важливими пунктами призначення. Вони роздумують про творення себе, про ландшафт, країну і світ, який нас формує. Приглядаються до рослин, тварин і людей. Намагаються зрозуміти і пояснити творчість. За цю семиденну мандрівку вглиб самих себе вони проходять кожен із етапів Акту Творення, намагаючись збагнути (на своєму рівні) задум Творця.

Перед нами найповніший портрет одного з найзнаковіших українських письменників сучасності. Перед нами спроба осмислити навколишній світ у всій його цілісності й тотипотентності.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar