03 Травня 2024, 04:06 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб Оксамитки: «Щоденник книгаря» Шона Байзелла - 24 Вересня 2020

Літклуб Оксамитки: «Щоденник книгаря» Шона Байзелла

Категорія: «Події»
Дата: 24 Вересня 2020 (Четвер)
Час: 18:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня «Zakapelok»
Адреса: вул. Верхній Вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 386


Літературний клуб Оксамитки у Zakapelky запрошує 24 вересня о 18:30 на читання і обговорення «Щоденника книгаря» Шона Байзелла у затишній київській книгарні-кав’ярні «Zakapelok».

Про що «Щоденник книгаря» Шона Байзелла?

«Щоденник книгаря» описує рік із життя букіністичної книгарні в Шотландії. Перед нами постають безлюдні пагорби, кілометри піщаних пляжів, мальовничі гори й вікторіанські маєтки.

Ми опиняємося в крамниці із сотнею тисяч книжок, що ледве зводить кінці з кінцями. Над нею нависає примара всюдисущого Amazon, який ще дужче розростається й витісняє маленькі книгарні. У всьому цьому маневрує Шон Байзелл, який мав шаленство та сміливість придбати крамницю й долучитися до, на перший погляд, романтичної професії книгаря. Автор розповідає про найцікавіші замовлення, про невпинні суперечки з працівниками, про розмови з найрізноманітнішими клієнтами — буркунами й натхненниками, людьми, які життя не тямлять без книжок, і тими, що шукають привід посваритися.

Модераторка літклубу – Оксамитка Блажевська, письменниця і книжкова блогерка,

Адреса кав’ярні-книгарні zakapelok – м. Київ, вул. Верхній Вал, 62, орієнтир – станція метро «Контрактова площа». Вхід вільний



0 коментарів

Залишити коментар

avatar