04 Травня 2024, 15:47 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб Оксамитки: «Місто з химерами» Олеся Ільченка - 12 Березня 2020

Літклуб Оксамитки: «Місто з химерами» Олеся Ільченка

Категорія: «Події»
Дата: 12 Березня 2020 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Кав'ярня-книгарня Zakapelok
Адреса: вул. Верхній Вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 517


Літературний клуб Оксамитки у Zakapelkу запрошує 12 березня о 18:30 на читання і обговорення книжки Олеся Ільченка «Місто з химерами» у затишну київську книгарню-кав’ярню «Zakapelok». Також поговоримо про цікаві місця Києва, архітектора Владислава Городецького і відображення Києва у літературі. 

Роман Олеся Ільченка «Місто з химерами» дозволяє повернутись в часі і зануритись у життя Києва початку ХХ століття: зазирнути за лаштунки театру Соловцова, зустріти Ларису Косач в Музеї старожитностей, випити гарячого шоколаду в кафе «Семадені», поспостерігати за будівництвом Миколаївського костелу і навіть політати аеропланом разом із Ігорем Сікорським.

Уважні читачі й читачки дізнаються про загадки життя відомого будівничого Владислава Городецького і разом з героями роману отримають можливість розкрити головну таємницю Києва. Що означає «зловісний трикутник»? Чому його було створено? Що знаходиться в центрі цього трикутника? Чому небезпека чатує над старим містом і чи справді вона вже в минулому?

Адреса кав’ярні-книгарні zakapelok – м. Київ, вул. Верхній Вал, 62, орієнтир – станція метро «Контрактова площа». Вхід вільний

Модераторка – Оксамитка Блажевська, письменниця, книжкова блогерка і піарниця. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar