25 Квітня 2024, 15:28 | Реєстрація | Вхід
/ Елла Євтушенко і Богдан-Олег Горобчук в Х.Л.А.М. - 20 Вересня 2020

Елла Євтушенко і Богдан-Олег Горобчук в Х.Л.А.М.

Категорія: «Події»
Дата: 20 Вересня 2020 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Художники Літератори Артисти Музиканти (Х.Л.А.М.)
Адреса: вул. Межигірська, 23/22
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 417


У неділю 20 вересня в літературно-артистичному клюбі Х.Л.А.М. поети Елла Євтушенко і Богдан-Олег Горобчук представлять одразу два свої проєкти – один поетичний, інший музичний.

У проєкті «Локація» Богдан-Олег Горобчук та Елла Євтушенко досліджують клаптик простору, у якому живуть і творять, за буттям та змінами якого щодня спостерігають, із яким перебувають у близьких стосунках. Що відбувається з сусіднім садом, коли наближається зима? Про що може розповісти ось та сосна навпроти? Що відчуває сільська ґрунтівка або мототрек? Де сніжить – за вікном у поета чи в його голові? На читаннях «Локація» поети вдивлятимуться в краєвид, щоби зрештою вдивитися в самих себе – й одне в одного.

«Микола і Телевізор» - електронно-поетичний проєкт, заснований 2014 року поетами Богданом-Олегом Горобчуком та Тарасом Єфіменком, поеткою й вокалісткою Еллою Євтушенко та композитором Сашком Уласенком. У цій музиці інтелектуально-космічні тексти поєднуються з міжгалактичними бітами; під неї можна медитувати, уявляючи себе на зорельоті під кислотою, а можна дриґатися на танцмайданчику, махаючи патлами в ритмі далекого пульсара. На виступі прозвучать усі основні хіти, а також два літературознавчі бонус-треки від сайд-проєкту четвірки ВІА «ОВВА». Більше про «Миколу і Телевізор» можна почитати в інтерв’ю: https://cutt.ly/cfQhrNg.

20 вересня, 17:00. Вхід: 100 грн
Київ, Художники Літератори Артисти Музиканти, вул. Межигірська, 23/22



0 коментарів

Залишити коментар

avatar