27 Квітня 2024, 01:58 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «коли наблизитися…» - 30 Березня 2020

Літературний конкурс «коли наблизитися…»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Березня 2020 (Понеділок)
Час: 01:00
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 4301


По 30 березня триває Літературний конкурс «коли наблизитися…» з нагоди 110- ліття від дня народження Марка Бараболі, українського письменника-сатирика.  

Мета конкурсу: показати розмаїття сучасних авторів України та світу у царині гумористично-сатиристичного художнього тесту.

Умови конкурсу:

  • мова написання – українська або російська;
  • жанри: проза, поезія, есеї, критика;
  • обсяг твору: поетичний – обмежується "повними" двадцятьма рядками (п‘ять класичних чотиривірши). Прозовий - до 12000 знаків. Твори, які перебільшують зазначений розмір, до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!
  • вік учасників – не обмежений.
  • кількість творів – ОДИН!
Термін подання творів до 30 березня 2020 року. Опісля 30 березня заплановано видання ВІСНИКУ конкурсу. До віснику буде включено усі твори авторів ЛОНГЛ-ЛИСТУ. 

Редакція бере до розгляду авторські тексти за обов‘язкової наявності: короткої біографії автора (із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси: прізвище та ім‘я по батькові, вулиця, номер будинку та квартири, місто, поштовий індекс, номер мобільного телефону).
 
Тексти надсилати із позначкою "конкурс «Коли наблизитися»" е-поштою zeitglas@ck.ukrtel.net або zeitglas.kaniv@gmail.com у програмі Word або RTF (із чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань).
*надаючи свої твори, автор погоджується із подальшим публікуванням чи використанням їх тексту в рамках літературних проектів журналу.

Пересилка роздрукованого тексту на папері за підписом обов‘зкова для тих авторів, які беруть участь у проектах нашого журналу вперше, за адресою:

«Склянка Часу*Zeitglas»
вул. Шевченка, 31/32,
м. Канів,
Черкаської обл.
19003

Твори переможців буде перекладено німецькою мовою та надруковано на сторінках міжнародного журналу «Склянка Часу*Zeitglas» у 2020 році.

Дипломи переможцям буде надіслано на вказані авторами поштові адреси УКРПОШТОЮ.

УВАГА! Аби надіслати свій твір, автору слід спершу придбати (будь-яку) книгу / книги видавництва "Склянка Часу*Zeitglas" (натисніть на це посилання zeitglas.io.ua/s217052/, щоб переглянути та вибрати книги). Придбані книги можна читати самому. Можна дарувати друзям. Можна підтримувати бібліотеки.

Довідки за тел: 04736-36805, або zeitglas@ck.ukrtel.net або zeitglas.kaniv@gmail.com
Про перебіг попередніх конкурсів можна дізнатися  на сайті: http://zeitglas.io.ua/story


0 коментарів

Залишити коментар

avatar