26 Квітня 2024, 09:39 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «VENI, VIDI, SCRIPSI: Життя у місті» | Київ - 16 Березня 2020

Презентація «VENI, VIDI, SCRIPSI: Життя у місті» | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 16 Березня 2020 (Понеділок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 514


Перепрошуємо, але захід скасовано.

Книгарня «Є», Конкурс художнього репортажу ім. Майка Йогансена «Самовидець» і видавництво «Темпора» запрошують на презентацію збірки найкращих текстів сьомого Конкурсу художнього репортажу ім.Майка Йогансена «Самовидець» — «VENI, VIDI, SCRIPSI: Життя у місті» за участі авторів та членів журі.  Захід відбудеться 16 березня. Початок — о 18:30. Модераторка — Марія Семенченко.

Якими є сучасні міста? Які процеси та явища наближають до них майбутнє, а які, навпаки, — не дають виборсатися з минулого? Міста, у яких ми живемо сьогодні, й міста, у яких житимемо завтра. Міста, які досі не оговталися від травм ХХ століття, і міста, яким іще доведеться заживляти рани, завдані нинішньою війною, зшивати себе по лінії бойових дій.

Сторінка за сторінкою, ви побуваєте в містах на Донеччині та в окупованому Криму. Подивитеся, як у Чернігові чистять старий котел на міській ТЕЦ, смажитимете котлети для бургерів на фестивалі вуличної їжі у Києві, дізнаєтесь більше про футбол на асфальті у спальному районі Львова — Сихові.

Ви мандруватимете з Херсона до Чернігова, а потім і до Києва в компанії людей, для яких інклюзивність міст мала би бути запорукою комфортного життя, але досі залишається мрією. Ви почуєте дуже різні голоси й дізнаєтесь історії дуже різних людей. Хтось підпустить вас зовсім близько до себе, дехто дозволить спостерігати хіба що звіддаля.


16 березня, 18:30. Книгарня «Є», Київ, вул. Лисенка, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar