26 Квітня 2024, 21:40 | Реєстрація | Вхід
/ Нагородження переможців Конкурсу «Самовидець» - 22 Березня 2019

Нагородження переможців Конкурсу «Самовидець»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Березня 2019 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота».
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 795


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на нагородження переможців VII-го Конкурсу художнього репортажу ім. Майка Йогансена «Самовидець», що відбудеться 22 березня. Початок — о 18:30

Київська Книгарня «Є» і Конкурс художнього репортажу імені Майка Йогансена «Самовидець» запрошують на нагородження переможців – авторів найкращих репортажів на тему «Життя у місті». До короткого списку увійшли (за абеткою): Вікторія Бабій, Тетяна Гладиш, Віра Курико, Владислав Лукащук, Володимир Молодій, Світлана Моренець, Ольга Петренко, Євгенія Подобна, Оксана Расулова, Тетяна Хоронжук.

Імена переможців стануть відомі на церемонії нагородження. Автори найкращих текстів отримають винагороди: І місце – 10 000 грн, ІІ місце – 7 000 грн, ІІІ місце – 5 000 грн.

Також цього року журі відзначило п’ять майстерно написаних репортажів, які не увійшли до десятки фіналістів. Автори, чиї тексти отримали спецвідзнаки:
  • За взяття вершин на рівнині: Марина Федоренко «Його гора»; 
  • За любов до міста: Марія Прокопенко «Дозвілля у Горлівці»;
  • За несподіваний ракурс: Олександра Горчинська «Тарас Григорович Шевченко»;
  • За найсмачніший репортаж: Ольга Карі «По той бік свята»;
  • За сміливе ґонзо: Валентин Терлецький «Найдорожче».
Цього року автори й авторки досліджували тему життя у місті: хто вони – мешканці українських міст? Як вони взаємодіють між собою і з містом? Як місто вловлює зміни в соціумі і як соціум відчуває на собі зміни в місті? Місто як живий організм та місто як декорація, на тлі якої розгортаються тисячі історій.

Журі конкурсу: журналістка, репортажистка, переможниця 4-го «Самовидця» Єлізавета Гончарова, репортажист, письменник, журналіст Олег Криштопа, дослідниця нон-фікшн літератури Марія Титаренко. Модерує подію кураторка «Самовидця» Марія Семенченко.


22 березня, 18:30. Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar