28 Березня 2024, 17:58 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки репортажів «(Не)Воля» у Києві - 25 Жовтня 2019

Презентація збірки репортажів «(Не)Воля» у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 25 Жовтня 2019 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 584


Книгарня «Є», Конкурс художнього репортажу ім. Майка Йогансена «Самовидець» і видавництво «Темпора» запрошують на презентацію книжки репортажів Єлизавети Гончарової «(Не)воля». Захід відбудеться 25 жовтня. Початок — о 18:30. Модераторка — Марія Семенченко.

Друга книжка репортажистки Єлизавети Гончарової — про пошук волі, а точніше — пошук виходу з неволі дуже різними людьми у непростих життєвих обставинах. Усі події тут розгортаються на сході України, де найбільша в країні кількість тюрем та сиротинців. А останні кілька років до цього додалися й інші зони несвободи: населені пункти, розташовані на лінії фронту, і незаконні місця утримання полонених на окупованих територіях. Герої репортажів гостро прагнуть волі, тому що відчувають її нестачу: хтось позбавлений можливості вільно переміщуватися в просторі, хтось із самого дитинства живе в умовах несвободи, хтось повернувся з полону фізично, але емоційно ще й досі там. А для когось бути вільним означає залишитися живим.

Єлизавета Гончарова — живе і працює у Бахмуті Донецкої області, пише для журналу «Український тиждень», є співорганізаторкою і кураторкою конкурсу дитячого художнього репортажу «Юний Самовидець» пам’яті Степана Чубенка. Авторка репортажних книжок «Десь поруч війна» і «(Не)воля».




0 коментарів

Залишити коментар

avatar