27 Квітня 2024, 05:24 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Наталією Гуменюк | «Загублений острів» - 3 Березня 2020

Зустріч з Наталією Гуменюк | «Загублений острів»

Категорія: «Події»
Дата: 03 Березня 2020 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Мистецький Арсенал
Адреса: вул. Лаврська, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 607


З нагоди 6-х роковин анексії Кримського півострова Мистецький Арсенал організовує зустріч із Наталією Гуменюк та героями її книжки «Загублений острів. Книга репортажів з окупованого Криму»: https://cutt.ly/Ur9vgPi 

«Загублений острів. Книга репортажів з окупованого Криму» – це щойновидана збірка репортажів з півостріва, куди журналістка Наталя Гуменюк їздила упродовж 2014 – 2019 років. Підприємці та пенсіонери, кримські татари, студенти й громадські активісти, правозахисники та військові, люди з різними політичними та ідеологічними поглядами відверто розповідають Наталії свої історії: одні діляться тихим, глухим болем, інші – просто втомилися мовчати й боятися. Ця книжка є справжнім голосом анексованого Криму, його багатоголоссям, в якому окремі розповіді творять єдину спільну історію, яка ще не завершилася. 

Наталя Гуменюк – українська журналістка, 2013 – 2020 рр.  спецкореспондентка hromadske, 2015–2019 рр. – голова ГО «Громадське телебачення». Спеціалізується на міжнародній політиці та конфліктах. Як репортерка працювала в понад 60-ти країнах світу. Авторка книги «Майдан Тахрір. У пошуках втраченої революції» про події «арабської весни». Від часів Революції Гідності та початку війни висвітлює події на Донбасі й у Криму.

Модераторка зустрічі – Мар’яна Савка, письменниця, головна редакторка «Видавництва Старого Лева».

3 березня, 18:30. Київ, Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar