29 Березня 2024, 00:53 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція та презентація книжки Романа Кушніра «Б – Бізнес» - 26 Лютого 2020

Лекція та презентація книжки Романа Кушніра «Б – Бізнес»

Категорія: «Події»
Дата: 26 Лютого 2020 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 478


Книгарня «Є» та Школа розвитку SPE запрошують на лекцію та презентацію книжки Романа Кушніра «Б – Бізнес», яка відбудеться 26 лютого. Початок – о 18:30.

Кожна людина у душі підприємець. Тільки хтось організовує бізнеси, а хтось втілює свої ідеї і творить у інший спосіб. Однак бути власником бізнесу це завжди високо ризикова затія. Адже саме на Вас лежить кінцева відповідальність за продукт, який випускає компанія, за своєчасність виходу на ринок, за правильність розрахунку фінансової моделі, за внутрішню комунікацію в колективі та й зрештою за те, що будуть мати на вечерю родини Ваших працівників. Чимало всього слід врахувати, щоб бізнес став успішним і проіснував на благо світу, країни, колективу, та й зрештою власника/ці/ків багато років.

В Україні – нашій великій країні, чимало людей пробують себе у підприємницькій діяльності. Однак хтось, застрягаючи у само зайнятості і рутині, хтось, впираючись у стелю ринкової ніші, а хтось просто через брак фінансування чи, що частіше, не налагодженого системного дисциплінованого мислення, зупиняється і втрачає такі цікаві і захоплюючі можливості, які пропонує сучасність.

Саме для усіх, хто готовий створювати і розвивати свою справу, перетворювати її на системно діючий механізм генерування прибутків і цінностей, при цьому максимально цінуючи час власника і кожного учасника колективу написана ця книга. Це важлива інструкція із розбудови системного і ефективного бізнесу в Україні. Відповіді на найболючіші питання підприємців у царинах оптимізації часу, розробки системи і структуризації бізнесу, продаж і маркетингу, а також управління фінансами і колективом.

Розвиваючи власну справу, щодня пам’ятайте: український бізнес має бути ефективний!

Роман Кушнір – засновник Школи розвитку SPE і компанії SPE-Consulting, а також автор 21-ої популярної книги; 10+ років навчань і консультацій; 8500+ годин тренінгів; 150+ проконсультованих бізнесів різних галузей і масштабів з питань удосконалення зовнішніх і внутрішніх систем.


26 лютого, 18:30. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar