20 Квітня 2024, 17:08 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки «Створюй! Дій! Досягай!» у Львові - 12 Лютого 2020

Презентація книжки «Створюй! Дій! Досягай!» у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 12 Лютого 2020 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 516


Книгарня «Є» та Школа розвитку SPE запрошують на лекцію Романа Кушніра «300 тисяч кроків до успіху» у рамках презентації книжки «Створюй! Дій! Досягай!», яка відбудеться 12 лютого. Початок – о 18:30.

Все, що ви хотіли знати про час і ефективність. Про те, як встигати більше і швидше. Як завжди мати час на важливе. І, звісно, як у надстрімкому сучасному ритмі знайти час... на себе. 

Цілі. Пріорітети. Звички. Делегування. Ідеальні дні. Планування. Хронофаги. Дрібні моменти життя. Паралельні процеси. Присутність. Поведінка і дії. Досягнення. Ефекти і упередження. Закони часу.

Базова книжка для усіх, хто готовий проживати своє життя максимально насичено і результативно, цінуючи кожен день. Починайте читати із будь-якого, актуального для вас розділу, знаходьте обгрунтовані і цінні відповіді на питання, які давно вас цікавили!

Роман Кушнір – засновник Школи розвитку SPE і компанії SPE-Consulting, а також автор 21-ої популярної книги; 10+ років навчань і консультацій; 8500+ годин тренінгів; 150+ проконсультованих бізнесів різних галузей і масштабів з питань удосконалення зовнішніх і внутрішніх систем.

12 лютого, 18:30. Книгарня «Є», Львів, просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar