20 Квітня 2024, 17:16 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Романа Кушніра у Львові - 2 Червня 2017

Презентація книжки Романа Кушніра у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 02 Червня 2017 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: просп. Свободи, 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 779


Львівська Книгарня «Є» та Видавництво «Коло» запрошують на презентацію книжки Романа Кушніра «Як навчити себе вчитися, або Шлях майстра життя» за участю автора. Захід відбудеться 2 червня. Початок — о 18.30.

Книжка присвячена навчальним упередженням і пасткам, які має подолати людина, яка направду готова вчитися! Усі ми хочемо бути найкращими і досягати у житті більше, при цьому не розгубивши внутрішньої рівноваги, але, чесно кажучи, не завжди знаємо, як це зробити у конкретній життєвій ситуації. Також розуміємо, що завжди потрібно вчитися, але, відверто кажучи, не завжди вміємо це робити.


Більшість людей не вчаться, бо перебувають у заручниках Закону економії: якщо щось можна не робити, то цього і не зроблять. Втім, є й такі, що хочуть, можуть і мусять вчитися. Саме такі люди рано чи пізно, докладаючи зусиль, стають Майстрами Життя – місткими, порадними і присутніми особистостями, здатними справитися з будь-яким життєвим епізодом. А частина з них ще й готові вчити інших! Тож саме для тих, хто хоче зрозуміти, як почати вчитися в своєму житті й завдяки цьому управляти змінами, а також для тих, хто хоче вправно і ненав’язливо допомагати іншим, є цей путівник, освоївши який ви зрозумієте правила і закони навчання, оминете навчальні пастки і успішно пройдете свій Шлях майстра життя.


Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7. Тел.: (032) 235 73 68


0 коментарів

Залишити коментар

avatar