18 Квітня 2024, 21:58 | Реєстрація | Вхід
/ «Ескізи до творчого портрета Уласа Самчука» - 19 Лютого 2020

«Ескізи до творчого портрета Уласа Самчука»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Лютого 2020 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 5-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 495


Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на лекцію та презентацію книжки Сергія Синюка про класика української літератури до 115-ї річниці з дня народження Уласа Самчука «Ескізи до творчого портрета», яка відбудеться 19 лютого. Початок – о 19:00.

Найточнішу автобіографію письменник залишає у власних творах. На сторінках романів Уласа Самчука — динамічний і загадковий життєпис одного з найцікавіших майстрів української прози ХХ століття.

«Улас Самчук: Ескізи до творчого портрета» - це не наукова монографія із притаманним багатьом нашим науковцям «академічним» штилем і автор не намагається виглядати вчьонішим, аніж сам пан возний. Тому, напевно, ця розвідка буде цікавою навіть тому читачу, який неодмінно закриє книжку одразу після слів штибу «соціокультурна парадигма». Улас Самчук – письменник, публіцист, політик - один із тих наших літераторів, чия біографія схожа на гостросюжетний роман і не менш цікава, аніж його літературний доробок. Самчука досі ніжно люблять на рідній Волині і досі сперечаються, яке місто більш самчукове, а рівняни, щоб поставити крапку у цій суперечці, навіть встановили два пам’ятники митцю». (Юрій Камаєв)


19 лютого, 19:00. Книгарня «Є», Тернопіль, вул. Валова, 5-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar