27 Квітня 2024, 07:30 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація Детективної аґенції «М» в Тернополі - 2 Жовтня 2019

Презентація Детективної аґенції «М» в Тернополі

Категорія: «Події»
Дата: 02 Жовтня 2019 (Середа)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 613


Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію покетбуків Детективної аґенції «М»: «Падь» Сергія Синюка, «Вбивство в бібліотеці на Ринку, 9» та «Відплата» Віктора Янкевича, яка відбудеться 2 жовтня. Початок – о 19:00. Моредатор - Юрій Матевощук.

Ціна власної розгадки заплутаного історико-психологічного ребуса — десяток молодих життів. Ціна порядності й професіоналізму — особисте життя.

Детектив «Падь» від Сергія Синюка — досвід дев’яностих, пронизливо актуальний і для сьогодення. Недарма кажуть, що письменник мимоволі може напророкувати долю собі чи іншим, а то й передбачити явища чи події... Назва презентації детективів, котра виникла в автора спонтанно й дещо виклично, інтригуюче, зненацька стала дійсністю, справжнім жахом і для нього, й для гостей дійства, серед яких подибуємо чимало відомих в Україні особистостей. Але «бібліотекарі знають усе», то ж у цій повісті, як і в попередній, Юлія Левицька — бібліотекарка й детектив — зуміє розплутати тугий вузол родинних взаємин і, звичайно ж, розв'яже «Вбивство в бібліотеці на Ринку, 9» Віктора Янкевича.

Головна героїня детективної повісті Янкевича «Відплата» — бібліотекарка, яка, за збігом обставин, у чужому місті не просто зуміла віртуозно розкрити злочин, а й зустріла коханого. Та чи на щастя... Старовинний Кременець, у якому відбуваються події, слугує не просто тлом чи фоном зображуваного. Він — живий. Автор натхненно залюбить у нього кожного, хто читатиме.


2 жовтня, 19:00. Тернопіль, вул. Валова, 7-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar