23 Квітня 2024, 11:47 | Реєстрація | Вхід
/ Ганна Яновська презентує поетичну збірку про Африку - 5 Грудня 2019

Ганна Яновська презентує поетичну збірку про Африку

Категорія: «Події»
Дата: 05 Грудня 2019 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав’ярня Старого Лева
Адреса: вул. Прорізна, 10
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 559


Пустельні пейзажі, спека, сонце – це чи не найперші асоціації з Африкою. Але у поетичній збірці «Золотий носоріг», яка нещодавно вийшла друком у «Видавництві Старого Лева»авторка Ганна Яновська показує, що далекий континент – це також високі гори і пишні квіти з власними чарами, давні риби й капітан літака, революціонери й біженці, пінгвіни на жаркому березі, вуличні торгівці й великий прибережний вітер.

Почути, відчути та пізнати Африку запрошуємо на поетичний вечір Ганни Яновської, що відбудеться у четвер, 5 грудня, о 18:30 у київській Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Прорізна, 10). Модераторка Елла Євтушенко. Вхід вільний.

«Золотий носоріг» — поетична збірка не про екзотичну Південну Африку, це радше книжка про ту Південну Африку, яка на душевній мапі десь межує з Україною. Ганна Яновська, авторка книжки, 2017 року побувала у Південній Африці й вивезла звідти цього золотого носорога. Це не зовсім той — тонкий і ювелірний, якого знайшли в скарбах давнього царства над Лімпопо, і не зовсім та його велика копія, що стоїть у центрі Йоганнесбурга. Проте цей золотий носоріг теж справжній, тому що в ньому — свіжі враження з далекої країни, де з-під строкатих візерунків, різких запахів, запаморочливих краєвидів прозирає щось до співу близьке і рідне.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar