20 Квітня 2024, 06:56 | Реєстрація | Вхід
/ «Psycho значить Душа» Ірини Пушкарук у Львові - 14 Листопада 2019

«Psycho значить Душа» Ірини Пушкарук у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 14 Листопада 2019 (Четвер)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 573


Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію книжки Ірини Пушкарук «Psycho значить Душа». Захід відбудеться 14 листопада. Початок – о 18:30. Модераторка – Любов Долик.

«Psycho значить Душа» — це книжка історій, у яких оживають задавнені страхи та комплекси і здійснюються мрії. Нелегкі стосунки з чоловіками та світом, трохи любові, пристрасті, божевілля, смерті та народження. Це історії про те, як відшукувати себе, а головне — свою душу.

Ірина Пушкарук народилася в Івано-Франківську. В 2007 р. закінчила з відзнакою магістратуру Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника за спеціальністю «Психологія». У 2008 р. здобула другу вищу освіту за спеціальністю «Фармація» в Національному фармацевтичному університеті (м. Харків). У 2016 році закінчила навчання у «Першій Київській школі психотерапії» за напрямком «психоаналіз». У 2018 році захистила кандидатську дисертацію і отримала вчений ступінь кандидата психологічних наук.

Після закінчення університету і дотепер працює у сфері освіти. Займається приватною психологічною та психотерапевтичною практикою. Нині живе в Коломиї Івано-Франківської області. Одружена, виховує двох чудових дітей, хлопчика і дівчинку.

Писати поезію почала ще в школі, але більш серйозно зайнялася літературною творчістю у студентські роки. Перші поетичні твори надруковані в журналі «Перевал» (1’2003). Тоді ж почала писати і прозові настроєві нариси та етюди. Казки та оповідання з'явилися, коли письменниця вже серйозно займалася психологією та навчалася на психотерапевта.

Ірина Пушкарук любить життя і вірить в те, що Дива в цьому житті точно можливі, от тільки вони не відбуваються так, як у казках, а їх потрібно створювати для себе самотужки. А вміння помічати, приймати і дякувати за те, що пропонує нам щедрий і відкритий Всесвіт, - це одне з найважливіших умінь, щоб творити ці Дива!




0 коментарів

Залишити коментар

avatar