28 Березня 2024, 11:26 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Як популяризувати науку» | Рівне - 4 Жовтня 2019

Дискусія «Як популяризувати науку» | Рівне

Категорія: «Події»
Дата: 04 Жовтня 2019 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 504


Книгарня «Є» запрошує на дискусію «Як популяризувати науку» за участю Дмитра Шевчука та Віталія Лебедюка, яка відбудеться 4 жовтня. Початок – о 18:30.

Про що ви думаєте, коли чуєте слово «наука»? Нудно, нецікаво, не потрібно?

Тоді хочеться трішки розчарувати вас. Адже наука – важлива! А ще вона точно може бути цікавою та популярною. Наука поступово виходить із закритої спільноти дослідників, із товстих стін університетів, долає межі конференцій, монографій та іншої високочолої «тусовки». Наука рухається у зовнішній світ та до людей, які хочуть орієнтуватися у тому, як влаштовано все навколо, знайомитися із сучасними дослідженнями, не заглиблюючись у світ наукової термінології.

Існують різноманітні шляхи популяризації науки. Зокрема, книжковий ринок все частіше поповнюється новими науково-популярними книгами. Така тематика важлива, насамперед, для того, аби ми усі розуміли, що «наука» - не просто абстрактне і не цікаве слово, а ціла система, яка формує нас, наше мислення і свідомість. Важливим є поширення наукової тематики не лише для дорослих, а й серед дитячої літератури. Які є шляхи поширення інформації про науку? Навіщо її популяризувати та й чи потрібно взагалі? Про це, та багато іншого цікавого, розкажуть улюбленці людей, які цікавляться наукою, автори найпалкіших дискусій у нашій книгарні, а віднедавна ведучі науково-популярної програми «Теорія всього» - Дмитро Шевчук та Віталій Лебедюк.

Дмитро Шевчук – доктор філософських наук, професор Національного університету «Острозька академія».

Віталій Лебедюк – кандидат наук з державного управління, доцент, декан факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету «Острозька академія».


4 жовтня, 18:30. Вхід вільний. Рівне, Вул. Короленка, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar