25 Квітня 2024, 10:58 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція-дискусія до Дня філософії у Рівному - 17 Листопада 2017

Лекція-дискусія до Дня філософії у Рівному

Категорія: «Події»
Дата: 17 Листопада 2017 (П'ятниця)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1027


Книгарня «Є» запрошує на лекцію-дискусію «Чи здатна філософія відповісти на виклики сучасності?», яка відбудеться 17 листопада. Початок – о 18.30.

Всесвітній день філософії просто створений для того, щоб трохи пофілософствувати і спробувати знайти істину. Саме це ми й пропонуємо вам зробити, завітавши до Книгарні «Є» на цікаву дискусію між професіоналами у галузі філософії, аби знайти відповіді на питання, які виникають у кожного, хто коли-небудь з нею зустрічався.

Філософія є найдавнішою безперервною і перехідною від цивілізації до цивілізації інтелектуальною традицією, що зберігається до нинішнього часу. Та чи потрібна вона сучасній людині? Які виклики формує філософія та чи розв’язує їх? Про ці та багато інших навколофілософських питань ми пропонуємо пошукати відповідь разом із провідними науковцями у цій галузі.

Учасники:

  • Дмитро Шевчук – доктор філософських наук, доцент, декан гуманітарного факультету Національного університету «Острозька академія», випускник НУ «Острозька академія», НУ «Києво-Могилянська академія», Європейського колеґіуму польських та українських університетів в Любліні (Польща).
  • Микола Зайцев – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри культурології та філософії Національного університету «Острозька академія», досліджує тему культури Європи, загальноєвропейські цінності.
  • Ольга Наконечна – доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії Національного університету водного господарства та природокористування.

Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar