19 Квітня 2024, 07:55 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Ми не маємо права не бути сильними» - 17 Вересня 2019

Презентація «Ми не маємо права не бути сильними»

Категорія: «Події»
Дата: 17 Вересня 2019 (Вівторок)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Тернопіль
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Валова, 7-9
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 613


Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошують на презентацію книги Андрія Бессараба «Ми не маємо права не бути сильними», яка відбудеться 17 вересня. Початок – о 19:00.

Близько 4000 громадян України пройшли полон, сотні ще в полоні. Андрій Бессараб служив командиром окремого взводу в 311-му інженерно-технічному батальйоні. Зараз вже у званні капітана. В полон потрапив за два тижні до демобілізації - 22 травня 2016 року. Звільнений - 27 грудня 2017 року.

Свій досвід війни, полону і адаптації до мирного життя, Андрій описав у книзі «Ми не маємо права не бути сильним». Це перша книга на теренах України стосовно теми перебування в полоні під час цієї війни.

Ця книга — про людську долю і незламну силу духу. У першій її частині Андрій Бессараб — учасник російсько-української війни, колишній полонений — розповідає про те, що допомагало не здатися в полоні, про переосмислення, яке допомагає рухатися вперед і змінювати себе та країну зараз. Друга частина книги — емоції, викладені на маленьких аркушах паперу і оформлені у віршовані рядки. Ці вірші не є високою поезією, але вони вражають своєю щирістю і світлом.

Своєю книгою ветеран прагне привернути увагу суспільства до проблеми військовополонених. Всі гроші з продажу своєї збірки віддасть на допомогу дітям тих хлопців, які досі знаходяться в полоні у росіян.


17 вересня, 19:00. Тернопіль, вул. Валова, 7-9


0 коментарів

Залишити коментар

avatar