28 Березня 2024, 21:11 | Реєстрація | Вхід
/ Творчий ковчег в Ірпені: Закриття сезону - 29 Червня 2019

Творчий ковчег в Ірпені: Закриття сезону

Категорія: «Події»
Дата: 29 Червня 2019 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Ірпінь
Місце: Парк Письменників
Адреса: вул. Стельмаха, 20
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 612


В ірпінському «Парку Письменників» відбудеться відкритий концерт проекту «Творчий ковчег»

Запрошуємо митців і глядачів долучитися до концерту під відкритим небом, який відбудеться 29 червня в рамках молодіжного мистецького проекту «Творчий ковчег». Локація – парк Письменників, який розташовано на території будинку творчості «Ірпінь» (вул. Стельмаха, 20). 

«Творчий ковчег» існує більше двох років, щомісяця збираючи цікавих митців різних напрямків у Будинку письменників у Києві. У теплу пору року учасники приїздять до Ірпеня, щоби порадувати жителів міста своєю творчістю і дати їм можливість стати частиною проекту, взявши участь у читаннях на «вільному мікрофоні». 

В основній програмі присутні зможуть познайомитися з творчістю поеток Вікторії Оліщук, Марини Дубовик, Анни Багряної (Болгарія), Марини Чиянової, Валентини Швежикайте. Музичну частину представлять автори-виконавці Артур-Крук, Аліна Кріль, Богдана Гайворонська та гурт «Голос душі». 

Після основної програми розпочнеться «вільний мікрофон», на якому будь-хто з присутніх зможе почитати свої вірші чи заспівати. Захід завершиться увечері навколо багаття, де учасники та глядачі зможуть відвідати поетичного кулешу і поспілкуватися.

Посилання на подію: https://www.facebook.com/events/325411535051221/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar