23 Квітня 2024, 11:57 | Реєстрація | Вхід
/ В Ірпені відбудеться фестиваль «Ірпінський Парнас» - 27 Липня 2019

В Ірпені відбудеться фестиваль «Ірпінський Парнас»

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 27 Липня 2019 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Ірпінь
Місце: Парк письменників
Адреса: вул. Стельмаха, 20
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 862


Запрошуємо поетів, бардів і глядачів на фестиваль «Ірпінський Парнас», який відбудеться 27-28 липня в «Парку письменників».

Вже втретє відбудеться фестиваль-конкурс поезії та авторської пісні, який збирає учасників з усієї України та закордону.

Серед журі фестивалю - такі відомі поети і автори-виконавці як Анатолій Кичинський (лауреат Шевченківської премії), Анна Багряна (поетка і перекладачка з Болгарії), Сергій Лазо (автор багатьох відомих пісень української естради: «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені») та інші шановані митці слова.

Глядачам буде цікаво відвідати конкурсний відбір бардівської майстерні, поетичний батл і вручення дипломів фіналістів, які відбудуться на відкритій сцені Парку письменників у суботу. Конкурсна програма завершиться в неділю на центральній площі міста, де виступатимуть переможці фестивалю, члени журі та запрошені гості.

Що чекає на учасників? Головне, звичайно, це конкурсна програма, за результатами якої є шанс стати переможцем фестивалю. Але окрім неї ви також зможете отримати багато задоволення від спілкування з однодумцями, творчої атмосфери і приємних миттєвостей.

В суботу на фестивалі працюватиме ярмарок видавців, де можна буде придбати "гарячі" новинки за ціною нижче від ринкової (до речі, запрошуємо видавців до співпраці!). А ввечері ми зваримо великий казан кулешу, сядемо навколо багаття і будемо співати пісні і читати вірші.

Ми проведемо два незабутніх дня в чарівному місці, де краса природи поєдналася із сучасним дизайном та багатою історією. Ви погуляєте в нашому новому парку, побуваєте на набережній, яка з'явилася лише цього року, отримаєте рідкісну можливість пожити в будиночках, де відпочивали і творили майже всі класики української літератури ХХ століття. Навколо нас дихає історія. Через дорогу від БТП - будинок, де виріс Микола Носов, автор «Незнайка». Якщо трохи пройтися, то можна потрапити в АТБ, побудованому на місці старої дачі Максима Рильського. А в сусідній Бучі проводив літні канікули Михайло Булгаков. І це лише дрібка того, що ми можемо вам розказати. Всі, хто колись був на фестивалі «Ірпінський Парнас», можуть підтвердити: тут на вас чекають, тут вам буде добре.

Фестиваль створений Національною спілкою письменників України, редакцією газети «Ірпінський вісник» та Ірпінський клубом авторської пісні «Ключ». Проводиться за підтримки Ірпінської міської ради.

Місце проведення: парк Письменників за адресою вул. Стельмаха, 20.
Дати проведення: 27-28 липня 2019 року.

Телефон для запитань: 098-112-64-17
Форма для реєстрації учасників на фестиваль: https://forms.gle/YXVz7YVLyQXd66X26


0 коментарів

Залишити коментар

avatar