25 Квітня 2024, 11:24 | Реєстрація | Вхід
/ «Неідеальний тато» Володимира Багненка у Харкові - 24 Червня 2019

«Неідеальний тато» Володимира Багненка у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 24 Червня 2019 (Понеділок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 573


«Книгарня Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію мотиваційної книжки Володимира Багненка «Неідеальний тато», що відбудеться у форматі дискусії «Як зберегти і зміцнити стосунки в сім’ї» 24 червня. Початок - о 18:30. Модераторка — Ірина Сергєєва.

Ця книжка – результат авторських пошуків відповіді на запитання, чи існує ідеальний тато і яким він мав би бути. Автобіографічні нотатки про перший рік життя у ролі тата переплітаються з принципами, які допомогли молодому батькові, з екскурсами в минуле. 

«Моє найбільше бажання, щоб кожна дитина зростала у великій і щасливій сім'ї. Моя радість – бачити люблячі сім'ї. Чесно кажучи, це головна причина, задля чого я і написав цю книжку. І якщо хоча б одній людині вона допоможе поліпшити взаємини в сім'ї або стати кращим батьком – це буде для мене найбільшою радістю.

Для дружини найскладнішим є перший рік материнства. Їй страшно. Їй важко. У неї повністю змінюється гормональний фон. І саме в цей момент хлопчик усередині молодого тата повинен остаточно стати чоловіком» (В. Багненко).

Для кого ця книжка? Для сімей, які планують батьківство або вже є батьками, а також для всіх, кого цікавить тема свідомого батьківства. Приходьте разом з дітьми. У нас є для них чимало розваг!

Володимир Багненко — маркетолог, підприємець, блогер, письменник. Народився і виріс у Херсоні. Закінчив Херсонський національний технічний університет (зовнішньоекономічна діяльність) і Львівський національний університет імені Івана Франка (журналістика). Зараз мешкає у Києві.

24 червня, 18:30. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar