25 Квітня 2024, 02:58 | Реєстрація | Вхід
/ «Неідеальний тато» Володимира Багненка у Львові - 2 Липня 2019

«Неідеальний тато» Володимира Багненка у Львові

Категорія: «Події»
Дата: 02 Липня 2019 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Львів
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Свободи 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 566


Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію мотиваційної книжки Володимира Багненка «Неідеальний тато», що відбудеться у форматі дискусії для молодих батьків на тему «Як зберегти і зміцнити стосунки в сім’ї». Захід відбудеться 2 липня. Початок ― о 18.30.

Книжка «Неідеальний тато» – результат авторських пошуків відповіді на запитання, чи існує ідеальний тато і яким він мав би бути. Автобіографічні нотатки про перший рік життя у ролі тата переплітаються з принципами, які допомогли молодому батькові, з екскурсами в минуле.

«Моє найбільше бажання, щоб кожна дитина зростала у великій і щасливій сім'ї. Моя радість – бачити люблячі сім'ї. Чесно кажучи, це головна причина, задля чого я і написав цю книжку. І якщо хоча б одній людині вона допоможе поліпшити взає­мини в сім'ї або стати кращим батьком ― це буде для мене найбільшою радістю. Для дружини найскладнішим є перший рік материнства. Їй страшно. Їй важко. У неї повністю змінюється гормональний фон. І саме в цей момент хлопчик усередині молодого тата повинен остаточно стати чоловіком» (В. Багненко).

Для тих, хто планує стати батьком і утвердитися в цій ролі, а також тих, хто підтримує молодих татів у цьому їхньому прагненні.

Володимир Багненко ― маркетолог, підприємець, блогер, письменник. Народився і виріс у Херсоні. Закінчив Херсонський національний технічний університет (зовнішньоекономічна діяльність) і Львівський національний університет (журналістика). Зараз мешкає зі сім’єю у Києві.


2 липня, 18:30. Львівська Книгарня «Є», просп. Свободи, 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar