26 Квітня 2024, 20:01 | Реєстрація | Вхід
/ «Антирадянські історії» Олєґа Панфілова у Харкові - 2 Грудня 2016

«Антирадянські історії» Олєґа Панфілова у Харкові

Категорія: «Події»
Дата: 02 Грудня 2016 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 899


Харківська Книгарня «Є» та видавництво «Мандрівець» запрошують на презентацію книжки Олєґа Панфілова «Антирадянські історії», яка відбудеться у п'ятницю, 2 грудня. Початок — о 18.30.

У книзі автора зібрано публікації кількох останніх років, здебільшого написаних для проекту Радіо Свобода "Крим. Реалії”, а також матеріали курсу лекцій у Державному університеті Ілії (Грузія) "Росія на Кавказі: історія ментальної окупації”.

Книга присвячена маловідомим фактам і подіям радянського та російського минулого – таким як історія 150-річної російсько-чукотської війни чи походження імператорів Російської імперії. Їх намагаються оминути як неприємні й такі, що суперечать офіційній пропаганді. Тотальному обману слугує і новітня інформаційна агресія, що її Кремль розв’язав, приховуючи криваві події вже сучасних воєн: двох російсько-чеченських, російсько-грузинської, а тепер – російсько-української та анексії Криму...

Олєґ Панфілов — публіцист, журналіст, професор Державного університету Ілії (Грузія), автор сценаріїв 8 фільмів, понад 2000 статей, що були опубліковані в газетах та журналах Росії, США, Пакистану, Ірану, Ізраїлю, Польщі, Болгарії, Німеччини, Чехії, Швеції. Співзасновник громадських організацій Georgian International Media Center, HGO Recourse Center та ін.

Книгу нещодавно було презентовано у Європарламенті (Брюссель, Бельгія).

Харківська Книгарня «Є», вул. Сумська, 3, метро «Історичний музей». Тел.: (057) 731-59-49


0 коментарів

Залишити коментар

avatar