29 Березня 2024, 11:20 | Реєстрація | Вхід
/ «Прогулюючись пустелею» Максима Гаха | Запоріжжя - 23 Травня 2019

«Прогулюючись пустелею» Максима Гаха | Запоріжжя

Категорія: «Події»
Дата: 23 Травня 2019 (Четвер)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 602


Книгарня «Є» та «Видавнитцво Жупанського» запрошують на презентацію книжки Максима Гаха «Прогулюючись пустелею» за участю автора. Захід відбудеться 23 травня. Початок – о 18:30. Модератор — Олесь Барліг.

Збірка оповідань Максима Гаха є найкращим підтвердженням того, що після тривалого перебування в тіні перекладної літерату­ри нова українська проза все впевненіше заявляє про себе. Регістр звучання оповідань, що увійшли до збірки, найрізноманіт­ніший: від спогадів про втрачену в какофонії дорослого життя музику дитинства до звіту про діяльність компанії, що керує людськими долями, від бредберівських марсіанських хронік у до болю знайомому вітчизняним читачам провінційному антуражі до тибетських демонів смерті на святі першого дзвоника.

Та попри концептуальне й сюжетне різноманіття, є одна тема, яка червоною ниткою проходить через усю збірку – тема пере­ходу від звичного «тут і тепер» до трансцендентного «там». Саме ця ідея утворює той міцний фундамент, на який, подібно до тера­котової вежі з однойменного оповідання, спирається ретельно вибудувана конструкція цієї часом напрочуд затишної, часом спо­вненої тривоги прози.


23 травня, 18:30. Книгарня «Є», Запоріжжя, проспект Соборний, 137


0 коментарів

Залишити коментар

avatar