19 Квітня 2024, 05:02 | Реєстрація | Вхід
/ Автограф-сесія Сергія Жадана в Запоріжжі - 7 Грудня 2019

Автограф-сесія Сергія Жадана в Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 07 Грудня 2019 (Субота)
Час: 16:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 595


Книгарня «Є» та рекламна агенція «Pyromida» запрошують на прес-конференцію учасників проекту «Жадан і Собаки» з нагоди туру на підтримуку нового альбому «Мадонна», а також автограф-сесію Сергія Жадана. Захід відбудеться 7 грудня. Початок – о 15:00. Модератор – Олесь Барліг.

«Мадонна» - п’ятий студійний альбом харківського ска-панк проекту «Жадан і Собаки». Над матеріалом музиканти працювали протягом останніх двох років. До альбому ввійшли три сингли, які «Жадан і Собаки» випускали у вигляді відеокліпів: «Бухло», «Кобзон», «Тьолка барабанщика». «Мадонна» стала для групи справжнім проривом і є на сьогодні, безумовно, найкращим альбомом «Жадана і Собак». Пісні з «Мадонни», випущені синглами, встигли стати справжніми хітами й виспівуються на фестивалях вдячною аудиторією. Можна не сумніватись, що новий альбом стане справжнім відкриттям для тих, хто цікавиться новою українською музикою – музикою, що фіксує реальність і не боїться незручних питань.

7 грудня запоріжці зможуть наживо почути гурт під час концету у ПК «Металургів» о 19:00. А о 15:00 чекаємо журналістів і поціновувачів творчості гурту і Сергія Жадана на прес-конференцію і автограф-сесію у Книгарні «Є».


7 грудня, 15:00. Книгарня «Є», Запоріжжя, проспект Соборний, 137


0 коментарів

Залишити коментар

avatar