25 Квітня 2024, 16:28 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Це теж зробила вона» в Запоріжжі - 5 Квітня 2019

Презентація книги «Це теж зробила вона» в Запоріжжі

Категорія: «Події»
Дата: 05 Квітня 2019 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 617


Книгарня «Є» та видавництво «Видавництво» запрошуть на презентацію книги про видатних українок «Це теж зробила вона» за участю авторів Юрія Ганошенка, Тетяни Савченко та Олеся Барліга. Захід відбудеться 5 квітня. Початок – о 18:30.

Продовження найгучнішого проекту про видатних українок «Це зробила вона». Як і в першій частині, в цій книзі розповідається про видатних українських жінок, досягнення яких не були відомі широкому загалу.

Незважаючи на те, що внесок цих жінок у світову історію був вагомим, їх імена і досягнення досі залишалися відомі дуже вузькому колу людей. Тому, мета даної книги розповісти про їх імена і познайомити читача з внеском наших жінок в світову історію. Над книгою працювала велика команда професіоналів, від істориків до ілюстраторів, як підсумок книга вийшла інформативною і прикрашеної приголомшливими ілюстраціями видатних українських жінок.

Перелік головних героїнь книги вражає: дружина османського султана Роксолана, актриса Ада Роговцева, мемуаристика Ізидора Косач, художниця Алла Горська, співачка Квітка Цісик, офтальмолог Надія Пучківська, поетеса Ладя Могилянська, письменниця Марко Вовчок, художниця-абстракціоністка Соня Делоне, архітектор Наталія Чмутіна, модельєр Валентина Саніна-Шлее, оперна співачка Марія Литвиненко-Вольгемут та багато інших.

«Це теж зробила вона»  це унікальна книжка, яка виправляє історичну несправедливість і розповідає про великий внесок українських жінок не тільки в розвиток України, але і їх вплив на хід світової історії. 

Книгу презентують автори з Запоріжжя:

  • Юрій Ганошенко — літературознавець, письменник, автор історії про лікарку Софію Окуневську. 
  • Тетяна Савченко — письменниця, перекладачка, авторка історії про офтальмологиню Надію Пучківську. 
  • Олесь Барліг — письменник, поет, журналіст, автор історії про біологиню Нану Войтенко.

5 квітня, 18:30. Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar