27 Квітня 2024, 02:40 | Реєстрація | Вхід
/ Пресконференція та автограф-сесія Олега Каданова - 1 Лютого 2020

Пресконференція та автограф-сесія Олега Каданова

Категорія: «Події»
Дата: 01 Лютого 2020 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 499


Книгарня «Є» та музичний хаб «Барабанза» запрошують на пресконференцію та автограф-сесію Олега Каданова з нагоди сольного туру. Захід відбудеться 1 лютого. Початок – о 14:00

Олег Каданов — поет, музикант-експерементатор, лідер харківських гуртів «Оркестр Че», «Мантри Керуака», учасник гурту «Лінія Маннергейма». У 2018 році вийшла друком його збірка поезій «Не я, а той» у видавництві «Віват». Це не просто книжка, а цікавий арт-бук з ілюстраціями художника Міті Фєнєчкіна.

Творчість Олега Каданова за допомогою ламаних розмірів і сюрреалістичних текстів змушує зазирнути вглиб речей і розгледіти в них прихований сенс.

«Олег нагадує, що поезія починається з ритму. Саме з ритму витворюється час, про який так багато йдеться в цій книзі. Саме ритм закладено в пам’яті, саме втрата ритму призводить до забуття. Це вірші музиканта, який гостро й надзвичайно тонко відчуває слово, його завершеність та умовність. За великим рахунком, це книга про минущість. Себто, про безкінечність» (Сергій Жадан)

Запрошуємо ЗМІ і всіх поціновувачів незвичайної творчості Олега Каданова на прес-конференцію і автограф-сесію у Книгарні «Є», а ввечері вже почути наживо концерт у Музичному хабі «Барабанза». Не попустіть зустріч із легендою українського андеґраунду!


1 лютого, 14:00. Книгарня «Є», Запоріжжя, проспект Соборний, 137


0 коментарів

Залишити коментар

avatar