25 Квітня 2024, 12:24 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичний ретро-дворик на Площі Ринок - 3 Травня 2019

Поетичний ретро-дворик на Площі Ринок

Категорія: «Події»
Дата: 03 Травня 2019 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Львів
Місце: Дворик Ратуші
Адреса: пл.Ринок, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: litkyt
Кількість переглядів: 564


Львів, ровер, кава, ретро і звісно... література! Яке ж святкування Дня міста без особливої події від офісу "Львів - Місто літератури ЮНЕСКО"?

Цьогоріч команда офісу Міста літератури спільно з Публічними бібліотеками Львова, за підтримки Управління культури Львівської міської ради організовує для львів'ян і гостей міста поетичні читання в дворику Ратуші. Тут кожен може виступити зі своїми творами, або ж зачитати вірші улюблених українських та іноземних митців слова. 


Ми не обмежуємо учасників у виборі тем для своїх творів, проте заохочуємо читців розповісти / зачитати вірші українських письменників-дисидентів, шістдесятників, поетів Розстріляного Відродження. Адже цьогоріч значна частина цих авторів святкувала б свої ювілеї. Участь в події безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2UkWjFi.

Увага! Якщо тема виступу учасника/-ці суперечитиме цінностям людяності, пропагуватиме сепаратизм або ж буде принижувати честь та гідність інших учасників, то організатори заходу мають право зупинити виступ та попросити читця покинути сцену.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar