26 Квітня 2024, 23:33 | Реєстрація | Вхід
/ Сценічне читання перекладу п'єси «Дім» - 25 Квітня 2019

Сценічне читання перекладу п'єси «Дім»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Квітня 2019 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Хмельницький
Місце: Хмельницький театр імені М. Старицького
Адреса: вул. Соборна, 60
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 867


«Дім» — поетична драматична п’єса Ніколи МакКартні, в якій дійовими особами виступають чотири жінки. Дія відбувається в одному з прибережних провінційних містечок на заході Шотландії. У творі розповідається про один день у житті чотирьох жінок — сестер Енні та Кейт, а також дочок Енні — Джен і Джо. Крізь парадигму сім’ї авторка п’єси розмірковує над ідеями ідентичності, пошуку «свого місця» та «повернення до своїх коренів». Загалом це непроста історія складних сімейних стосунків. 

Переклад здійснено в межах Перекладацької резиденції Translatorium. Протягом тижня 4 перекладачки разом працювали над текстом британської авторки, що вперше зазвучить українською.

Виконуватимуть ролі акторки Хмельницький театр імені М. Старицького: Катерина Власенко, Наталія Дяченко, Сніжана Туткевич-Самойлова, Емма Мужевітіна. Режисер: Гуcаков Дмитрий.

25 квітня, 19:00. Хмельницький театр імені М. Старицького, вул. Соборна, 60

*Проект реалізується літературно-перекладацьким фестивалем Translatorium та Агенція розвитку Хмельницького за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar