25 Квітня 2024, 10:52 | Реєстрація | Вхід
/ Благодійний творчий вечір «Хвилі душі» | Port Creative Hub - 21 Квітня 2019

Благодійний творчий вечір «Хвилі душі» | Port Creative Hub

Категорія: «Події»
Дата: 21 Квітня 2019 (Неділя)
Час: 17:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Port Creative Hub
Адреса: вул. Набережно-Крещатицька, 10-А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав:
Кількість переглядів: 603


Кожен з нас, наче окремий світ, наче море чи океан, сповнений різних переживань, вражень, емоцій, що порушують штиль і створюють хвилі. 

Хтось створює хвилі радості, інший - хвилі смутку, хтось - хвилі кохання чи пристрасті. А хтось... відважно, прориваючись через бурі емоцій - бореться за життя. 

Ми запрошуємо вас на вечір, що розкриває таланти молоді, дарує натхнення та рятує життя. Ми хочемо допомогти вижити зовсім юній дівчинці - Мріїнській Олександрі. Після ряду обстежень в неї було виявлено причину виникнення страшної хвороби інсульту - вроджену мальформацію судин головного мозку. Зараз Саша перебуває в лікарні й поступово відновлюється після крововиливу, але для того, щоб вона могла жити здоровим життям, їй необхідно зробити операцію, яку, на жаль, не роблять в Україні. Але батьки Саші доклали всіх зусиль й змогли зв'язатися з лікарями з Ізраїлю, які готові взятися за лікування нашої дівчинки. 

Ціна операції 43000$ (1 157 130 грн.). Для простої сім'ї - це космічні цифри.

Але ми зможемо створити диво разом! Ми чекатимемо на кожного з вас.
Кошти, що можна витратити на чашку кави, можуть бути покладені на рахунок Саші, тим самим даруючи їй можливість жити щасливим повноцінним життям. Сума, яка може бути витрачена на горнятко чаю, може стати вирішальною для Сашиної сім'ї. Кожна чашка- ціною в життя. 

Дуже прошу Вас всіх, поділіться ,будь ласка, цим постом, нехай його побачить якомога більше людей! Давайте всі разом зробимо диво і подаруємо здорове життя для прекрасної маленької дівчинки Саші!

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/khvylidushi/

5168 7551 0401 9225
Папа: Мринський Леонід
5168 7450 1251 0563
Мама: Каленская Таїсія


0 коментарів

Залишити коментар

avatar