20 Квітня 2024, 05:44 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація коміксу «Gazelle Of Death» у 665Library - 3 Липня 2017

Презентація коміксу «Gazelle Of Death» у 665Library

Категорія: «Події»
Дата: 03 Липня 2017 (Понеділок)
Час: 20:30
Вартість: Вхід вільний
Місто: Київ
Місце: Port Creative Hub, 665Library
Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 782


3 липня в бібліотеці самвидаву 665Library відбудеться презентація українського перекладу панк-коміксу «Gazelle Of Death»

Славнозвісна «Газель Смерті», про яку навіть видали комікс, – це машина російського панка Дениса Алєксєєва. Автівка від'їздила сотні тисяч кілометрів доріг, у тому числі й українських, перевезла купу музикантів і їх обладнання.

«Ми вирішили видати українську версію коміксу про легендарну Газель Смерті нашого друга Дениса Алексєєва на початку цього року. Важливий для нас проект. Не без складнощів, але все вийшло. Вчора приїхав наклад (Прим. ред.: коментар від 30.06.17). Переконані, що ця історія має звучати всіма мовами всіх країн, куди доїжджав і ще доїде цей містичний дирижабль. І навіть далі. Адже відомо, що Газель Смерті дістанеться до наступного міста, навіть якщо це неможливо за законами фізики. Українська версія — це перший крок», - Анатолий Бабчук


Серед українських гуртів, які возила «Газель Смерти» – Bichkraft, Pree Tone, Warningfog. Також саме на цій машині до України приїжджало чимало закордонних команд, наприклад, Krupskaya чи Матушка-Гусыня. Останні наразі і сформують основний саппорт в оповіданні численних байок про створення коміксу та «хроніку катастроф».

Окрім пітерських панків з борту самої Газелі, за круглим столом міжнародного самвидаву слово матимуть: New Weird Russia Zine, ЛейблБезНазванияИЛого, Postmatfactory, Гіпертелія, Papier Gâchette, Сендзюк, Алек Петук, Тала Нікітіна/Андрій Жильцов, Червоточинка та інші музиканти й видавці.

Open-talk підтримуватиметься прямою трансляцією в мережі.

3 липня. Початок о 19:30. Вхід: вільний
Київ, Port Creative Hub, 665Library, вул. Набережно-Хрещатицька, 10а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar