20 Квітня 2024, 00:02 | Реєстрація | Вхід
/ Віктор Шишкін | Розмова про майбутнє України - 3 Квітня 2019

Віктор Шишкін | Розмова про майбутнє України

Категорія: «Події»
Дата: 03 Квітня 2019 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота».
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 661


Київська Книгарня «Є» та видавництво «Темпора» запрошує на розмову про майбутнє України крізь призму минулого з нагоди виходу книжки Віктора Шишкіна «Чому я був проти», що відбудеться 3 квітня. Учасники: Віктор Шишкін, Володимир Панченко, Ігор Сліденко, Петро Стецюк. Модерує Юлія Олійник. Початок - о 18:30

Початково автор книги мав на меті висловити свої погляди щодо подій, які мали місце у громадському житті нашої країни, через оприлюднення правових актів, до створення яких він був причетний. Згодом до цих текстів додалися авторські коментарі, розмова з давнім другом та фотододаток-спогад.

Можливо, пропонована книга дасть змогу читачеві інакше подивитися на особливості роботи судді Конституційного Суду України. У збірці розміщено судові рішення Конституційного Суду України, стосовно яких автор, як суддя Конституційного Суду України, офіційно висловлював незгоду через оприлюднення Окремих думок – спеціальних актів, передбачених і захищених законом.

Позиції автора також викладені в анотаціях до кожного судового Рішення та в наукових статтях щодо предмету конкретного Рішення.

Книга покликана привернути увагу громадськості до можливих альтернативних кроків у вирішенні суспільно важливих проблем, на яких наполягав автор, перебуваючи на посаді судді КСУ.


2 квітня, 18:30. Київська Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3, м. «Золоті ворота». Тел.: (044) 235 88 54


0 коментарів

Залишити коментар

avatar