27 Квітня 2024, 07:02 | Реєстрація | Вхід
/ Микола Давидюк «Як зробити Україну успішною» - 27 Березня 2019

Микола Давидюк «Як зробити Україну успішною»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Березня 2019 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 767


Книгарня «Є» та видавництво «Смолоскип» запрошують на презентацію книжки Миколи Давидюка «Як зробити Україну успішною. Серія розмов». Захід відбудеться 27 березня. Початок – о 18:30.

«Як зробити Україну успішною» – це спроба почати загальнонаціональний діалог, велику суспільну дискусію про те, як зробити Україну успішною. Дати відповідь на просте запитання: а що я можу зробити для успіху країни? Усі герої цієї книжки розуміють виклики, які стоять перед ними та їхньою галуззю загалом. Водночас вони впевнені: потрібно починати з себе, і тоді все вийде, й Україна стане такою, якою ми хочемо її бачити.

Борис Гудзяк: В Україні триває боротьба між тими, хто бачить Україну в негативному світлі, підкреслює її слабкості, просякнуті песимізмом, і тими, хто має сильну візію майбутнього.

Ярослав Грицак: Народів у світі приблизно у 10 разів більше, аніж націй. Тобто шанси на успіх націотворчого процесу дуже низькі — приблизно 1:10. Ми маємо багато прикладів, коли окремі народи зникали безслідно, або розчинялися у чужому національному тілі. Українцям вдалося уникнути одного і другого, і стати повноправною нацією в дуже поганих умовах. Тому українську історію можна і треба оповідати як історію успіху й перемоги.

Микола Давидюк — політолог, директор аналітичного центру «Політика», менеджер виборчих та PR кампаній, політичний консультант.

27 березня, 18:30. Луцька Книгарня «Є», вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72 43 76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar