19 Квітня 2024, 09:17 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація спогадів С.Кириченко про Василя Стуса - 5 Серпня 2016

Презентація спогадів С.Кириченко про Василя Стуса

Категорія: «Події»
Дата: 05 Серпня 2016 (П'ятниця)
Час: 17:00
Вартість: Вхід вільний
Місто: Луцьк
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Лесі Українки, 30
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1061


Книгарня «Є» спільно з видавництвом «Смолоскип» запрошують на презентацію книжки Світлани Кириченко «Птах піднебесний. Спогади про Василя Стуса» за участю Наталії Ксьондзик, Ольги Погинайко, Зази Пауалішвілі та Христини Халімонової. Зустріч відбудеться в рамках фестивалю «Бандерштат» у п’ятницю, 5 серпня. Початок – о 17.00.

Уперше в Луцьк завітають представники «Смолоскипа»: головний редактор видавництва Наталія Ксьондзик та директорка однойменної книгарні Ольга Погинайко. Відбудеться презентація книжки Світлани Кириченко «Птах піднебесний. Спогади про Василя Стуса» та іншої дисидентської мемуаристики. Вірші поета читатимуть лауреат літературного конкурсу «Смолоскип» Заза Пауалішвілі та музикант Христина Халімонова. Звучатиме живий голос Василя Стуса.

Сучасниця легендарного поета Світлана Кириченко, учасниця руху шістдесятництва, написала спогади про Стуса «Птах піднебесний», які є неоціненними свідченнями про життя дисидента. Незважаючи на хворобу, яка прикувала до ліжка, авторка працювала над текстом, який органічно доповнює іншу книжку її спогадів «Люди не зі страху».


Адреса книгарні «Є» у Луцьку: вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 72-43-76


0 коментарів

Залишити коментар

avatar