28 Березня 2024, 17:51 | Реєстрація | Вхід
/ Авторська зустріч з Маркіяном Камишем у Вінниці - 20 Листопада 2018

Авторська зустріч з Маркіяном Камишем у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2018 (Вівторок)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 635


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Нора-Друк» запрошують на зустріч з автором повісті «Чормет» та інших книжок про Чорнобильську зону Маркіяном Камишем, що відбудеться 20 листопада. Початок – о 18:00. Модератор – Олександр Вешелені.

«Чормет» – повість про людей, які живуть біля кордону Зони відчуження і збирають металобрухт. Про суворих і п’яних чоловіків з металевими зубами і монохромними тату на руках, які здають в брухт-прийомки авіабомби вермахту в мішках та поцуплені в сусідів металеві огорожі, аби обміняти їх на денатурат. Це історія про людей, які мріють здати на метал все навколо них, навіть ядро Землі.

Маркіян Камиш – український письменник, один з найвідоміших українських «сталкерів» Чорнобильської зони відчуження. Сім років він нелегально вивчає Зону відчуження. Його дебютний роман «Оформляндія або прогулянка в Зону» про чорнобильське сталкерство перекладений французькою. «Приголомшлива книга», – саме так охарактеризував «Оформляндію» культовий паризький часопис Le Nouvel Observateur.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar