26 Квітня 2024, 03:35 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч із Сергієм Плохієм в НаУКМА | «Царі та козаки» - 16 Жовтня 2018

Зустріч із Сергієм Плохієм в НаУКМА | «Царі та козаки»

Категорія: «Події»
Дата: 16 Жовтня 2018 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: НаУКМА
Адреса: вул. Волоська, 10, підвал 6-го корпусу
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 946


Видавництво «Критика» спільно з Центром польських та европейських студій Національного університету «Києво-Могилянська академія» запрошують у вівторок, 16-го жовтня о 18.30 на зустріч із професором катедри української історії Гарвардського університету, директором Українського наукового інституту Гарвардського університету Сергієм Плохієм з нагоди виходу в світ його книжки «Царі та козаки. Загадки української ікони»

Захід відбудеться у вівторок, 16 жовтня, у приміщенні Центру польських та европейських студій НаУКМА (вул. Волоська, 10, підвал 6-го корпусу). Початок заходу о 18:30.

Участь у зустрічі-дискусії, окрім автора, візьмуть перекладачка книжки, історикиня Тетяна Григор’єва, а також професорка катедри історії НаУКМА Наталя Яковенко та доцент катедри історії НаУМКА Катерина Диса. Модеруватиме зустріч директор видавництва «Критика» Андрій Мокроусов. Вхід на подію вільний.

Журналістів, зацікавлених узяти коментарі в автора, домовитися про інтерв'ю або отримати дотичні інформаційні матеріяли, просимо звертатися до прес-служби «Критики»: press@krytyka.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar