29 Березня 2024, 03:03 | Реєстрація | Вхід
/ «Людина без людей» Ольги Семиляк у Вінниці - 2 Жовтня 2018

«Людина без людей» Ольги Семиляк у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 02 Жовтня 2018 (Вівторок)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 674


Вінницька Книгарня «Є» та видавництво «Академія» запрошують на презентацію роману лауреатки конкурсу «Гранослов» Ольги Семиляк «Людина без людей», що відбудеться 2 жовтня за участю авторки. Початок – о 18.00. Модераторка – Марина Однорог.

Роман Ольги Семиляк пахне як цвіт аґрусу. Заворожує простим і бентежним для уяви життям героїв. Змішує часи й ліквідовує відстані. Відкриває те, чого людина боїться в собі або стидається на людях. І змушує думати над загадками життя.

Юність полюбляє потяги, бо вони завжди привозять до потрібних місць, де люди розмовляють різними мовами, вправно підкидають догори вогняні палиці, продають шоколад і малюють тварин на дахах. Потяги везуть до міста, де на вулицях кам’яні леви байдуже дозволяють себе гладити, заспаний кіт замислено читає старі обкладинки книг з минулих епох, а величні храми хвилююче замовкають молитвами… Єва гнівається на тата, який покинув їхню родину. І на матір, яка дозволила йому це зробити. Повінь різних переживань жене її з дому. У велике і незнайоме місто. Там Єва зустрічає дивакуватих людей, які наближають її до осягнення себе. Обділена батьківською увагою, вона шукає тепло в обіймах різних чоловіків. Із кожним цвіте по-різному. Ненаситна в любові, холодна й ніжна, вільна й скована комплексами, Єва відчайдушно випробовує свою долю. Намагається збагнути світ незбагненних людей. Бореться зі своїм другим «я». І завжди чинить так, як нашіптує серце. Випадковості приводять її на Майдан. Спонукають думати про людську свободу, життя і смерть. Вона по-новому відкриває любов. І себе в любові.

Ольга Семиляк – письменниця, журналістка. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, працювала на Вінницькому обласному радіо. У 2017 році стала переможницею Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов» у номінації «Проза».


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar