19 Квітня 2024, 05:08 | Реєстрація | Вхід
/ «Квітникарка» та «Львів. Пані. Панянки» | Рівне - 28 Вересня 2018

«Квітникарка» та «Львів. Пані. Панянки» | Рівне

Категорія: «Події»
Дата: 28 Вересня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 914


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію книжок Ніки Нікалео «Квітникарка» та «Львів. Пані. Панянки» (у співавторстві). Захід відбудеться 28 вересня. Початок – о 18.00. Модераторка – Вікторія Назарук.

Вікторії завжди здавалося, що її шлюб щасливий та безтурботний. Але одного разу вона переконалася у зраді чоловіка на власні очі. І якби не найкраща подружка Мар’яна, Віка ніколи б не наважилась на зміни, адже з чоловіком їх пов’язує син. Вікторія знаходить у собі сили жити далі, творить себе, закохується і мріє про нову родину, про ще одну дитину, донечку. Їй постійно сниться дівчинка, яка здається знайомою і кличе Віку мамою, що її страшенно лякає і бентежить. Та життя жінки летить шкереберть, коли під час гінекологічного огляду в неї виявляють пухлину. Лікувати її береться гінеколог з бездоганною репутацією та жахливим характером...


Друга книга, про яку йтиме мова на заході – нова історія, присвячена Львову. Львів – місто, відоме своєю давньою історією, яка пахне кавою, шоколадом та… вишуканими парфумами львівських пані. Тих надзвичайних жінок, які прославляли свою Батьківщину далеко за її межами. Але, будучи відомими акторками, співачками, мисткинями, кожна з них залишалася в душі звичайною жінкою, яка прагне бути коханою та щасливою.

Про це мріяла зірка українського театру ХІХ століття Марія Заньковецька, закохана у Миколу Садовського. Ніжністю дихали листи Соломії Крушельницької до Володимира Лісницького. А легендарна воячка Олена Степанів йшла в бій, окрилена безмежним коханням до свого Романа. І так само, як і сотні років тому, сучасні львів’янки поринають у химерне сплетіння любовних тенет. Адже епохи минущі, а кохання — вічне.

Ніка Нікалеоукраїнська письменниця і журналістка, громадська діячка та натхненниця Львівського жіночого літературного клубу. Дипломант конкурсу «Коронація слова-2010» за роман «Dolce Vita», лауреат «Коронації слова-2013» у номінації «Вибір видавця» за роман «Любові полум’я». Дипломант «Корнейчуківської премії-2014», володарка премії «ТОП-50 успішних жінок Львівщини» (2017). Уклала серію книжок про Львів: «Львів. Кава. Любов», «Львів. Пані. Панянки» та ін.


Рівненська Книгарня «Є», вул. Короленка, 2. Тел.: (0362) 26 39 41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar