28 Березня 2024, 17:01 | Реєстрація | Вхід
/ «Неідеальний тато» Володимира Багненка | Рівне - 23 Вересня 2019

«Неідеальний тато» Володимира Багненка | Рівне

Категорія: «Події»
Дата: 23 Вересня 2019 (Понеділок)
Час: 17:30
Вартість: Безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 556


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на дискусію для молодих батьків на тему «Як зробити міцною українську сім’ю» в рамках презентаційного туру Україною мотиваційної книжки Володимира Багненка «Неідеальний тато». Захід відбудеться 23 вересня. Початок – о 18:30.

Для тих, хто планує стати батьком, хто вже утвердився в цій ролі, а також для тих, хто підтримує своїх чоловіків у цьому прагненні. Ми поговоримо про стосунки, конфлікти, роль батька в сім’ї і не лише про це.

Ця книжка – результат авторських пошуків відповіді на запитання, чи існує ідеальний тато і яким він має бути. Автобіографічні нотатки про перший рік життя у ролі тата переплітаються з принципами, які допомогли молодому батькові, та з екскурсами в минуле.

«Моє найбільше бажання, щоб кожна дитина зростала у великій і щасливій сім'ї. Моя радість – бачити люблячі сім'ї. Чесно кажучи, це головна причина, задля чого я і написав цю книжку. І якщо хоча б одній людині вона допоможе поліпшити взає­мини в сім'ї або стати кращим батьком – це буде для мене найбільшою радістю.

Для дружини найскладнішим є перший рік материнства. Їй страшно. Їй важко. У неї повністю змінюється гормональний фон. І саме в цей момент хлопчик  усередині молодого тата повинен остаточно стати чоловіком». (В. Багненко)

Володимир Багненко - маркетолог, підприємець, блогер, письменник. Народився і виріс у Херсоні. Закінчив Херсонський національний технічний університет (зовнішньоекономічна діяльність) і Львівський національний  університет ім. Івана Франка (журналістика). Зараз мешкає із сім’єю у Києві.


23 вересня, 18:30. Рівне, Вул. Короленка, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar