18 Квітня 2024, 10:02 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книг Володимира Лиса та Надії Гуменюк - 17 Вересня 2019

Презентація книг Володимира Лиса та Надії Гуменюк

Категорія: «Події»
Дата: 17 Вересня 2019 (Вівторок)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Рівне
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Короленка, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 656


Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію нових книг Володимира Лиса «Обітниця» та Надії Гуменюк «Корона на одну ніч» за участю авторів. Захід відбудеться 17 вересня. Початок – о 18:30.

Пропонуємо вашій увазі не одну новинку, а одразу вибухову подвійну дозу! Популярне письменницьке подружжя приїздить до Рівного із своїми новими книгами. Перша передфорумна презентація книг ексклюзивно для рівнян.

Новий роман Володимира Лиса «Обітниця» розповідає про давній гріх старого Антона Личака. Хтось надіслав йому листа з єдиним реченням: «Час повертати борг», - і збурив його спокій. А в сусідки Ольги своя драма: її син закохується в дочку бізнесмена Єгора, і та відповідає взаємністю. Проте юна пара не знає, що насправді вони брат і сестра. Повертається з колонії Богдан, засуджений за вбивство, якого не чинив. Його дружина обрала щастя з іншим, а донька й не підозрює, що в неї є тато. А ще поруч сестра дружини Віка і дивачка сусідка Алевтина, про яку в Старому місті ходять моторошні чутки… Долі мешканців вулички з символічною назвою Обітниця переплітаються в тугий вузол, де свої драми і щемливі стосунки, давні й теперішні почуття. Кожен з них давав свою обітницю. Та чи кожен дотримався її крізь час?

Новий роман Надії Гуменюк «Корона на одну ніч» розповідає про передвоєнну Польщу. Неподалік від Варшави, на заміській віллі «Ванесса», відбувся конкурс краси. Увечері на ньому коронували переможницю, а вранці у готелі «Континенталь» її знайшли мертвою…Таємні товариства і неймовірні історії кохання, карколомні повороти долі батька Софії, спричинені війнами та революцією, пригоди його однофамільця й суперника — графа Неродова, розвідника, подвійного агента й міжнародного авантюриста.

Надія Гуменюк — українська поетеса, прозаїк та публіцист. У її творчому доробку — майже чотири десятки книжок, відзначених низкою престижних премій: імені Лесі Українки, імені Олександра Олеся, «Благовіст», «Звук павутинки», імені родини Косачів, імені Агатангела Кримського, «Глиняний кіт» та інших. Переможець багатьох конкурсів та рейтингів. Володар Гран-прі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (за роман «Вересові меди»).

Володимир Лис — відомий український журналіст, прозаїк і драматург. Його називають справжнім народним письменником і феноменом сучасності. Він є володарем численних престижних літературних премій, серед яких титул «Золотий письменник України»; багаторазовим призером «Коронації слова», автором уже легендарного «Століття Якова» — «Найкращого роману десятиріччя», що ліг в основу однієї з найбільш успішних екранізацій останніх років.


17 вересня, 18:30. Рівне, Вул. Короленка, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar