28 Березня 2024, 23:57 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Падіння орла» Андрія Гулкевича у Вінниці - 22 Травня 2018

Презентація «Падіння орла» Андрія Гулкевича у Вінниці

Категорія: «Події»
Дата: 22 Травня 2018 (Вівторок)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Вінниця
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Соборна, 89
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 701


Вінницька Книгарня «Є» і видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошують на презентацію роману-фентезі Андрія Гулкевича «Падіння орла».

У Долині Рогу, захищеній високими горами та оточеній безмежним океаном, століттями мирно жили люди, забувши про війни, хвороби та голод. Однак безтурботне життя одного з вельможних мешканців Долини, юного Дейлара, раптово змінилося. У своїх мандрах юнак натрапляє на міфічні створіння, які вважалися зниклими, вступає у смертельний бій з ворогами рідної фратрії та дізнається про страшні таємниці, ретельно приховувані від людей. «Падіння Орла» – незабутня зустріч з новими світами, сповненими пригодами, інтригами і таємницями.

Андрій Гулкевич народився у Теребовлі Тернопільської області. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка та отримав ступінь магістра права у Chicago Kent College of Law. Живе та займається приватною юридичною практикою у Тернополі. «Падіння Орла» є дебютною книжкою автора та першою з трилогії Дейлара.


Вінницька Книгарня «Є», вул. Соборна, 89. Тел.: (0432) 52-93-41


0 коментарів

Залишити коментар

avatar