28 Березня 2024, 15:36 | Реєстрація | Вхід
/ Наталія Орлянська «Дитина від А до Я: поради психолога» - 5 Травня 2018

Наталія Орлянська «Дитина від А до Я: поради психолога»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 05 Травня 2018 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: пр. Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2655


Книгарня «Є» та Креативний проект «Мамські посиденьки» запрошують на лекію психолгині Наталії Орлянської «Дитина від А до Я: поради психолога».

Якщо ми хочемо стати вчителем або будівельником, ми знаємо до якого вишу нам вступити. А ось де навчитися бути хорошими батьками, ми не завжди знаємо. Саме в цьому й допоможе наша гостя – не боятися звертатися за допомогою до психологів та навчитися розуміти потреби своєї дитини та правильно реагувати на них. У ході бесіди психолог розповість про етапи розвитку дитини з 0 до підліткового віку, проведе разом з батьками тест на визначення типу темпераменту батьків та дитини, про кризи віку дітей та як за рахунок відмінностей та особливостей типу темпераменту реагувати.


Наталія Орлянська – педагог, психолог з 20-ти річним досвідом роботи з дітьми, підлітками та родинами, адаптації дітей різного віку до нових етапів соціального розвитку. Закінчила Запорізький педагогічний інститут, а згодом Дніпропетровський державний університет, де отримала другу вищу психологічну освіту.


Запорізька Книгарня «Є», пр. Соборний, 137. Тел.: (0612). Вхід вільний.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar