27 Квітня 2024, 05:05 | Реєстрація | Вхід
/ «Поезія мандрів. Подорожі як натхнення» - 20 Березня 2020

«Поезія мандрів. Подорожі як натхнення»

Категорія: «Події»
Дата: 20 Березня 2020 (П'ятниця)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Запоріжжя
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: проспект Соборний, 137
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 646


Книгарня «Є» запрошує на розмову з Валентином Терлецьким «Поезія мандрів. Подорожі як натхнення» в рамках проекту «Мандри». До Всесвітнього дня поезії. Захід відбудеться 20 березня, початок – о 18:30.

Бачити, чути, відчувати та розуміти навколишній світ – це одні з найважливіших складових творчості поета, задоволення від котрої, і, врешті, її підсумкова якість безпосередньо залежать від натхнення. А нові образи, метафори, ритми, сенси буття та відтінки світосприйняття доволі часто з’являються саме тоді, коли змінюють пейзажі за вікном потяга чи машини, коли оточують нові обличчя, чуються незнайомі голоси, дихається новим і свіжим повітрям за черговим поворотом дороги причаїлося незвідане та невідоме.

Валентин Терлецький чи не найголовнішим фактором власного поетичного натхнення називає саме мандри. Під час подорожей та пов’язаних з ними пригод і народилася книга віршів «Дощ і місто», яку сам автор називає «поетичним щоденником-репортажем, ліричними замальовками з натури».

Всі поезії є невід’ємною часткою «живих» історій, які траплялися з автором під час мандрівок. У віршах є відповіді і секретні поради, як, наприклад, вперше побачити Париж, але вже наперед знати кожну його таємницю, або як не повернутись з Амстердама «шматком пластиліну», або як не загубитися у Відні, якщо знаєш прізвища композиторів-класиків.

Валентин Терлецький — поет, письменник, музикант, журналіст.

20 березня, 18:30. Книгарня «Є», Запоріжжя, проспект Соборний, 137


0 коментарів

Залишити коментар

avatar