18 Квітня 2024, 19:51 | Реєстрація | Вхід
/ Галина Вдовиченко зустрінеться з читачами в Дніпрі - 13 Квітня 2018

Галина Вдовиченко зустрінеться з читачами в Дніпрі

Категорія: «Події»
Дата: 13 Квітня 2018 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Дніпро
Місце: Книгарня-Кав’ярня Старого Лева
Адреса: вул. Глінки, 20
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 875


У п’ятницю, 13 квітня, в Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Глінки, 20) відбудеться зустріч з авторкою низки дитячих книг, письменницею Галиною Вдовиченко. Під час зустрічі авторка презентує другу книжку із вже відомої серії про котів – «36 і 6 котів-детективів» – та нову незабутню й веселу історію про мишей і не тільки в книзі «Мишкові Миші». Початок о 18:00. 

Розмова піде про нові пригоди котів, яких ми всі так любимо. У новій історії в котів-танцюристів з’явився новий талант – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго... Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи…


Але не лише історією про них буде наповнений вечір, адже гості зустрічі матимуть нагоду поговорити ще й про книгу «Мишкові Миші» та її маленький персонажів. У цій книжці вміщено одразу дві захопливі історії про пригоди мишачого рок-гурту. То ж, що може об’єднати звичайну сіру мишу, комп’ютерну мишку, лабораторну, щура, лялькову, польову, кажана та хлопчика Мишка? Про це й розповість під час зустрічі Галина Вдовиченко. 

Не пропустіть цієї надзвичайної мишково-котячої події. Буде весело і цікаво ;) 

Дніпро,  Книгарня-Кав’ярня Старого Лева, вул. Глінки, 20


0 коментарів

Залишити коментар

avatar