29 Березня 2024, 00:23 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з Франциско де Борха Лашерасом (Іспанія) | Київ - 30 Березня 2018

Зустріч з Франциско де Борха Лашерасом (Іспанія) | Київ

Категорія: «Події»
Дата: 30 Березня 2018 (П'ятниця)
Час: 17:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Хрещатик, 46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 782


Книгарня «Є» та «Інтерньюз-Україна» запрошують на зустріч з Франциско де Борха Лашерасом (Іспанія) на тему «Балкани, Україна, Європа: як зрозуміти сучасний світ?», що відбудеться 30 березня. Початок – о 18.30. Модератор – Володимир Єрмоленко.

Зустріч присвячена виходу книги Bosnia in Limbo. Testimonies from the Drina River (https://borjalasheras.com/bosnia/) – «Боснія у забутті. Свідчення з річки Дрини». Розмова відбуватиметься довкола питань Балкан, Східної Європи, України та еволюції європейського континенту сьогодні.


Франциско де Борха Лашерас (Francisco de Borja Lasheras) є відомим іспанським експертом з питань Східної Європи. Магістр міжнародних відносин Гарвардського університету. До лютого 2018 року він був директором мадридського офісу Європейської ради зовнішніх відносин (ECFR) – одного з найвідоміших європейських аналітичних центрів. Зараз працює в офісі прем’єр-міністра Іспанії. Прожив кілька років на Балканах, працюючи в рамках ОБСЄ над питаннями прав людини у Боснії-Герцеговині. Багато писав про Україну як дослідницьких робіт, так і статей в El Mundo (одній з найпопулярніших іспанських газет) та інших європейських та іспанських медіа. 


Київська Книгарня «Є», вул. Хрещатик, 46. Телефон: (044) 337 97 72


0 коментарів

Залишити коментар

avatar